fOLLOw rapat kot..

Wednesday, December 1, 2010

kata orang..."X kenal maka X CINTA"

salam sumer....
 hah??!! cintancintoN??
bukan la derrrrr...jangan baca tajuk jerr...baca niii...
tp sebenarnya aku ngantok ni...dah sehari lebih xtidoq kot kene penangan "DIGITAL PRINCIPLE II"..
hampeh tol la korang ni..hahaha...gurau jerk..
korang tau x ape sbenanye yg aku nk ngarot ni? not mencarot k..
sbenanya ni entry serba sdikit pasal tanggapan orang terhadap aku...bukan ko....

napelah ramai orang cakap aku ni nampak GARANG??betol ke??
sebenarnya betol...sebab korang wat aku marah,maka aku garang la..thats mean,aku nengking korang balik..
maka garang laa...hahaha...sebenanya aku ni baik..haha..xyah isau.. 
sebab ape aku cakap g2??
sebab korang xkenal aku...

napelah ramai sangat orang beranggapan yg aku ni LOYAR BUROK??
aku ni jenis yg suka melawak lau nak tau...kadang2 lawak bodo* pon ade,kadang2 lawak cerdik pon ader..
tapi aku xtau la korang 2 jenis boleh trima LAWAKan itu or x..just nk memeriahkan suasana..lau beborak tanpa gelak ketawa ni xbest jugak..aku tau korang pon PK g2..ape korang ingat meeting ngan ketua polis negara ke nak siyes2..lantak p kat hang la..kureng aja tol bahasa..haha...aku ni sbenanya jenis manusia yg mudah didekati..korang je xnk dekati aku...sedih tol..
sebab ape aku cakap g2??
sebab korang xkenal aku...

Pepatah inggeris ade jugak cakap,"Don't judge a book by it's cover".. pandai2 PK lah...malas dah aku nk tulis nih.. Hhmmm...cukup la 2...xlarat aku nk habaq kat hang byk2..kelantan cakap"malah bbaso nk laye mu ehh"..wakaka...
lau korang rasa ade nk tambah2 ke,korang tulis la lam blog sndiri yer.. 

-salam-

2 comments:

makalalag ismail@polixion said...

hohoho..aku kenal ko bro..kalo ko bt lawak ak ktawa..tp kdg2 kalo ak x ktawa tu..sebenarnya ak ktawa dlm hati..hehe

k-ghie said...

hahahahahaha.....ade je ko ni mail.
ko memang lawak jugak mail.. aku suka...aku suka...hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...