fOLLOw rapat kot..

Monday, November 29, 2010

MALAM PERTAMAKU

salam sumer....
meh aku nk citer pasal ape yang belaku sebentar saje td..tajuk cam gempak je kan???
bukan 18SX ye kawan2..haha..korang tau x ape 2 maksud blog??
baik korang pk...aku pon xtau pedia..tp bukan tu yg aku nk citer..ni hah pasal 1st trying aku creat blog aku nih. nanti lah aku sambong...aku nk stadi digit jap...haha... sat lagi aku sambong..salam..


pagi2 buta nih,time otak dok ingat angka 1011001 ngan muka bluRRRR meh aku sambung citer kat korang ape kisah slanjutnye...
mase aku boring xtau nk wat pe smlm,tengah dak2 umah aku ni sedang bertarong ngan D.O.T.A kesukaan ramai 2,aku ade la terbukak blog member aku nih..comei je aku tengok..tePK lam kepala hotak nih rasa cam nk try je wat blog nih..hampeh!! haha...

APE AKU NK TULIS??
ni lah yg aku dok PK2..ape perlu aku tulis lam blog aku nih??
pasal cinta kah??
pasal kehidupan seharian kah??
pasal bola kah?? (aku xminat tengok bola..TAPI kalau nk main 2 jgn lupe ajak aku)

AahHHH!!!....
ikot suka aku la blog aku...tol x... lau korang xpuas ati,wat la blog sndiri..bia aku komen..hahahaha...
AKU AKAN TULIS APE YANG AKU RASA NAK TULIS dan AKU AKAN KOMEN APE YANG KORANG TULIS..
-salam-


2 comments:

makalalag ismail@polixion said...

hohohoho...roomate aku ada blog!!!!haha...keajaiban dunia!!

k-ghie said...

sabar mail...percubaan pertama ni...segan aku nk main benda nih..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...