fOLLOw rapat kot..

Sunday, December 26, 2010

HANYA TINGGAL KENANGAN - 1

SALAM 2 ALL...
25/10/2010.....kenangan bbq mlm tadi mungkin menjadi memori yg xmungkin akan aku lupakan...
actually mlm tadi kami dari segelintir photonian membuat sedikit makan2 ringkas beserta ngan bbq...
risau gak la coz ptg sblm majlis td cuaca cam xmengizinkan jer...tapi alhamdulillah semua bejalan lancar...
agak meriah coz ramai yg join...terima kasih aku ucapkan pada korang yg sudi memeriahkan suasana walaupon juadahnya xseberapa....gelak korang 2 aku rasa sampai bandar kangar pun leh dengar kot...menandakan majlis tersebut meriah la 2...hohohoho..insya-allah dengan izin-NYA lain kali kita buat lagi..tapi aku rasa bbq mlm ni lebih special berbanding yg sebelum ni..
macam2 mood ade...huhu..gembira,sedih,sebak,terharu, sampai aku sndiri pon xleh nk control last2 2.. sorilah kawan2 aku potong line sikit masa dia ngah wat ucapan 2...aku sebak sbenanya..saje wat g2... niat nk memeriahkan suasana tp korang smua pon sama cam aku gak..SEBAK!!...buat kali petamanya air mata aku kua selama aku kat unimap nih..dalam hati nih tuhan sajelah yg tau..huhu...ape nk buat...mungkin korang memang terasa + berat hati nk lepaskan dia..tapi aku rasa akulah org yg paling xleh nk terima kenyataan ini...kehidupan aku kat sini pon byk besama ngan dia sejak dari mula2 kami sampai ke UNIMAP ni lg..huhu..korang leh bayangkan sndiri lah camne..aku xnak citer pasal ni skg sbb aku masih ade sehari lagi untuk bersama ngan dia..nanti aku citer lain...
ok lah sebenarnya bbq mlm td dibuat khas untuk sahabat aku nih...aku rasa xlayak aku nk gelarkan beliau sebagai sahabat...korang tau x nape??
sebab aku dah anggap dia macam adik aku sndiri...xkesahlah ape org nk kata tp hakikatnya memang begitu..
korang doa2kanlah supaya dia bejaya dalam segala bidang yg dia ceburi..
semoga kata2 semangat dia tadi akan aku ingat sampai bila2...
terima kasih diatas segala2nya....
-salam-

7 comments:

Suriati Suhaimi said...

yer kairie...kite dh cbe bt yg trbaik smlm..
knngn last utk dia bwk balik...
sedih2 ktaorg,sedih lg kairie..
mmg akn trase smpai ble2...
dia mmg shbt,tmn,rkn yg trbaik..=(

kghie said...

huhu...xterkata sue...

Syed Muhammad Nazir said...

kita..1 keluarga kairi..kli nie xdak sapa leh halang dia..walaupun aku knl dia xelama ang kenal..tp dia dah mcm keluarga aku..sbenarnya aku jarang balik sem nie sebab aku tak boring ada korang umah KKC60..bukan ang ja nangis..aku pon..nasib kamera along besaq blh lindung..

cik animob said...

sebak =(

:N:A:Z:R:U:L:aziz: said...

http://nazrulaziz88.blogspot.com/2010/12/khasmohd-fahmi-sabri.html

keri
ak pown sebak gak pagi td ble dia skype ckp nk p dah..
tp xpe la
kita doa dr jauh
walaupon ak kenal dia jap je..tp mmg serius sebak,, nk nangis..

fahmi said...

mmg trbaek yie blog mu....maju molek....tp hok 2 aku xcaro mn.....hok mu crito 2 suma aku igt lg.....rpa2nya lm doh aku nga mu.....kalu nk imbas blik mmg byk kngan..tp gapo2 pon...tima kasih byk2 la aku nk ucap ko mu...mu saen aku time sng n ssh.....mu ngaji molek la....jgn dok breti plop....nt aku bakar wave 100 mu....aku xleyh nk brgmbr konvo kali ke2 nga mu...skali ms poli ari 2 pon ckup la....gapo2 pon sukseh3

kghie said...

sedih aku baca komen mu ni ming....
menangis xberlagu aku baca...
nati konvo aku kito begamba pulop ming...aku v mu paka baju konvo aku...aku xpakai pon xpo lah...
nati kalu aku wat xtvt besar aku ajok mu..tapi mu keno join lah...
susah senang hadapi bersama ming...ado masalah nk mitok tulom gapo2 helo2 la kakku 2..
"sep kito jange peccoh"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...