fOLLOw rapat kot..

Friday, December 17, 2010

HATI KERING

salam sumer.....
2 gamba daun....bukan gamba hati...tapi daun 2 melambangkan hati yerk..
nk tengok gamba hati,amik hati sape2 pastu jemor tengah panas.. lepas seminggu leh la korang tengok bentok hati kering camne...aku skg ni dah malas nk bukak blog ni..hahaha...orang cakap,time xder terkejar2 nak...dah ader wat2 macam xder plk...hohoho...
asal aku bukak dashboard jer,ade je post baru dari kawan2...bukak yg 2 entry pasal 2,bukak yang ni entry pasal ni...sebelum bukak,mencurah2 idea aku nk wat new post lam blog aku..tapi bila dah bukak dan baca entry kawan2 ni,lari beb idea gua...mane xnyer,otak dok pusing2 pasal ayat2 power dari entry korang lah!!
aku marah ni!!hahaha...
2 jer...hati kering skg nih...xde idea...
baca!! jgn dok tengok gamba daun 2 jer...
-salam-

2 comments:

Suriati Suhaimi said...

lo..tls la nape2 pn..bleh jgk sue bce..
huhhuhu...

k-ghie said...

haha...sue la plok bg idea...nk tulis ni...cepat2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...