fOLLOw rapat kot..

Monday, January 3, 2011

"woot woot bloglist "



SALAM 2 ALL...

Hah pagi2 time tenet ngah laju camni baru best nk wat bercerita lam blog kan..huhuhu..
Di pagi yg mulia ini aku nk cuba segmen yang dibuat oleh woot woot ni...try tengok korang bekenan x..

Syarat2 dia nak xde la susah sgt...korang nk cuba pon boleh...mane lah tau kot2 dapat banglow ke sbijik... aku rasa lau korang folo dia pon dah dapat RM300... cepat folo!! (gurau je woot woot ek) hehehe... tapi lau korang folo blog 2 pastu korang tunggu nk dapat duit 2 memang sengallah der...sape nk bg..haha..
syarat dia camni jer.....
  1. follow woot woot
  2. Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "
  3. dalam entry tu korang  letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )
  4. then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative  or campur campur..
  5. korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
  6. tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
  7. tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini..thank you
Hah...senang je kan....alaaaaa suka2 jer...mane lah tau korang terpilih dia letak dalam senarai 
HOT PERSONAL BLOG ! kerr, A MUST VISIT BLOG ! kerr....korang jugak yang bahagia..hehe..
Prasan x syarat yg ke 4 tuuuu??? aku blur skg ni...blog aku ni kategori ape ek??
campur-campur kot...sbb aku sndiri pon tulis entry mengarut jer,..hehehe...
Ok lah..aku pon nk share jugak entry2 aku kat woot woot  nih...aku pilih 3...
haaaa...2 jelah yg termampu..hehe..Eh lupa nk bgtau,tarikh last submit benda ni adalah pada 11/1/2011..lebih kurang sminggu lagi la start from today..ape lagi?try lerrrrr.....
Ok lah...dalam contest ni aku nk tag 3 orang member aku sebab syarat dia pon nk 3 jerk...
hah 2 diaaaaaaaa...arap2 lengkap lah segala syarat2 untuk segmen ni...
Selamat mencuba kawan2 yer...
thats all....

-SALAM-

14 comments:

woot-woot said...

eh apek..haha..sila submit link dekat
KOMENNNNN


kalo x aku rejek..hahaha

k-ghie said...

hahahaha...kene ke??
aku saje2 je ni weh..hahahaha

woot-woot said...

ade lak saje2..sepak nak?haha

ok dah cun mekasih !

k-ghie said...

hahahahaha....
baiklah...saya mengalah...

myhatiku said...

haha...lucu la comment korg duorg neyh..lawak2

k-ghie said...

myhatiku: ntah lah...dia nk sepak saya terpaksa mengalah...takot...hahaha

noor said...

komen unsur lawak nih huuhuhu

cahayachenta said...

nak gak join kalo gini...

k-ghie said...

noor: woot woot ni memang lawak..ahaha

k-ghie said...

cahayachenta: cepat join sementara xtamat tempoh lagi,,hehe

woot-woot said...

erk ape yang lawaknye..biase je - -

k-ghie said...

woot woot:
marah ke bang??
gurau sikit jer..hehehe..
jgn tertinggal lak list blog ni..hehe

Azham Vosovic said...

hehehe, singgah dan follow sini....

k-ghie said...

azham: i folo u back...huhu..thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...