fOLLOw rapat kot..

Thursday, January 6, 2011

BUKAN NAK MENGGODA TAPI NAK BERNIAGA =)

SALAM 2 ALL...
Hah orang cakap,lepas suboh tidak digalakkan tidor...takot rezeki xmasuk...takot2 jugak nanti,mahal pulak rezeki korang...orang lain murah2 jer dapat rezeki..jadi kesimpulannye,jgn tido after suboh k...hehe...
So,pagi2 camnih aku ade benda nk share ngan korang...sbenanya aku ade la wat bisnes sikit2...
tolong kawan jerk...nk bukak bisnes sndiri xdak modal..fulus xdak..takat nk bli air tebu ngn pisang goreng 2 boleh la..Hurmmm..malas nk mengarut panjang2,letih aku nk tulis..meh aku straightforward la senang... 

Sebenarnya aku ader buat bisnes baju..baju ANAK NEGERI..xkirala korang dok negeri mane skali pon janji kat MALAYSIA ni,sumer ader design dia.. tapi lau korang xsuka design anak negeri 2,korang leh tengok design lain such as CAMPUS LIFE, BIG SIS, dan jugak STUDENT LIFE..siyes cantik2 design2 dia..kat bawah nanti korang leh view picture tok gamba2 baju 2 ek...bagi aku citer lu sampai habis...sabaq2...

Ni aku nk terangkan sikit kat korang pasal baju 2...
Material :100% Cotton
Available in Short & Long Sleeves [size : S, M, L, XL, XXL]
Baby-T available (for gurl cutting) [size: S, M, L]
Round-neck Tshirt
Only front design print for Baby-T
Rubber & Emboss Dye Prints
No wrist grips

Prices:
Short SLeeves : RM26
Long Sleeves : RM28
Baby-T : RM23
utk sabah srawak, kena tambah RM3 satu helai.

bagi yang jauh, aku boleh postkan utk korang..jangan terkejut sebab Postage adalah PERCUMA!!
jadi korang xyah isau pasal 2...
kat bawah ni plk details untuk saiz baju nye plk...

ni dia list untok saiz baju:

Normal T-shirt
Size                 S        M          L         XL       XXL
Length           26"     28"        30"       31"        32"
Width             17"     19"        21"       23"        25"


Baby-T
Size                S           M         L
Length          23"       23"       23"
Width            17"       18"       19" 


Anak Malaysia (BLACK) (kod 1)
Anak Kelate (BLACK) (kod 26)
Anak Selangor (BLACK) (kod 12)
Anak Pahang (BLACK) (kod 22)

Sorilah sbb gamba xcantik...aku scan jer..tapi kalau korang nk tengok details tentang baju and design yang korang bekenan,korang boleh klik kat SINI..2 link FACEBOOK aku..korang leh view gamba2 baju 2 kat dalam 2...mesti ada yang berkenan di hati kan.. so, PM my inbox now~ =)..
Mustahillah korang xder pesbuk kan..hehehe...dah blog leh wat xkan la pesbuk xleh nk wat...xnak add pon xpe janji tinggalkan mesej kalo2 korang bekenan kat inbox FB aku 2 yer...
Hah ni ade sikit lagi aku nk bgtau...lau korang rasa nk wat design sendiri pon boleh...contohnye macam baju kelab kereta ker,baju persatuan ker,baju pape jelah asalkan baju yg korang nk 2 xde dalam gamba2 KAT SINI ,pon aku leh wat..tapi mestilah dalam kuantiti yang byk..korang leh decide samada korang nk wat design sendiri or pihak aku yang tolong designkan tok korang...tapi harga sama jer..

Ni ader details harga design sendiri mengikut citarasa korang...
1 helai = RM85 
6-10 helai = RM30 sehelai 
21-30 helai = RM27 sehelai
maksudnya makin byk yang diorder,makin murah kos untuk sehelai yang korang akan dapat......=)

kalau berminat nak beli, duit boleh bank in ke acc nih..
ni details dia:
CIMB - 02110038208528
atas nama SYED MUHAMMAD NAZIR SYED KHOLED

lepas bank-in tu, korang kena bgtau details transaction kat aku ye.
inbox me: time, date dan amount yg korang bank in supaya senang aku nak buat tracking nanti. :)
design dia mmg cantik. rugi klau x dapatkan. hehe..


Anak Kedah?anak Kelantan?anak T'ganu?anak Perak?anak pahang?anak K.L?..anda bangga dengan negeri kelahiran anda..?? buktikan yang anda bangga dengan memakai baju yang tertulis nama negeri anda..

NOTA KAKI : PRE-ORDER..ORANG TEMPAH KITA BUAT..DALAM MASA 3 KE 4 MINGGU DAH BOLEH DIMILIKI.. 


TERIMA KASIH

-SALAM-

6 comments:

Nora Shahaira said...

best jugak tu..nti akak roger ya..dah follow mu dah

k-ghie said...

terimakasih kak...papehal bgtau yerk...

ZACK ENTRY said...

selamat berniaga..=)

k-ghie said...

terima kasih zack entry

Hanis MY said...

kawe follow sek klate...salam kenal wahh smoga bisnes up up and awayyy

k-ghie said...

sek kito jange peccoh...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...