fOLLOw rapat kot..

Sunday, January 9, 2011

"Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway"

SALAM 2 ALL...

Harini tenet kat umah sangat2 lembab mengalahkan siput ngah bertapa ilmu itam...
So,tepaksalah buat muka tebal sikit pinjam lappy member semata2 nk ucapkan terima kasih pada CIK WARDAH ALISYA yang telah bersusah payah mengTAG aku kat dalam entry baru beliau  sebab abang Izamir Ridzwan ade buat amal jariah sikit dan katanya nk mengeratkan silaturrahim dikalangan blogger..hehe...(baca dalam satu nafas).. Sebenarnya ni adalah kalu ke-2 aku sertai segmen2 cam gini...
korang nk tau x nape aku tertarik ngn benda nih??bukan semata2 nk kejarkan pendrive 2,tapi mcm yg aku cakap kat atas 2,nk mengeratkan silaturrahim sesama blogger jer...kalau dapat pendrive 2 pon ALHAMDULILLAH lah...hehehehe...jgn marah yer abg IR.. 
Ok,ni aku nk explain sikit pasal syarat2 yg ditetapkan oleh abg IR kita nih...korang baca n faham ek...xsusah macam korang jawab jawab paper ADD MATH pon..jgn isau...

Syarat dia camnih:

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Wajib, tipu berdosa..

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini..

3) Mesti letak poster kat bawah ni dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang.. 


4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer..

Senang jer kan....jgn tunggu lame2 weh..nanti melepas..hehe...Hah lupe nk bgtau...mesti korang nk tau ape spesifikasi hadiah 2 kan...meh aku tolong cakap even korang open jer Link abg IR 2 korang leh tau..xpe,aku baik ati...baca ni:
  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu..
Wow!! menarik2!!...ape tunggu lagi?hehe...
kat sini aku nk tag 4 orang kawan baik aku sebab syarat dia soh tag 4 orang jer...kalau nk ikotkan semua followers aku nk tag kat sini..cewwahhh...melampau la plk..haha...
Oklah,kawan2 aku yg bertuah adalah.....jeng3...
 Haaaa...arap2 kawan2 kita kat atas nih dapat luangkan sedikit masa buat entry ni ek...
susah2 i tag u ols tau..wakaka...jgn hampakan beta yerk...

 Selamat Berjaya..!!!

-SALAM-

3 comments:

~eZmALiZa~ said...

oh tidak!! kene tag...!! hahahaa....oke2..insyaALLAH..akan di join..ngeeee... :D thank u 4 tag me..

k-ghie said...

ahahaha....join jgn xjoin...

ROSNAJIHAH said...

tenkiu2..mesti join nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...