fOLLOw rapat kot..

Wednesday, January 26, 2011

"HEPI NEW YEAR MA PREN"

Assalamualaikum wbt...

Rasa cam dah lama xmenulis..malas der nk wat n3 nih...tambah2 plk skg ni musim test dan kuiz..lagi la xde mase nk tulis2 benda2 mengarut nih..tapi sbb dah xtau nak wat ape,aku tulis jelah...lgpon bukannye kene bayar kan...
Smalam baru je slesai jawab test 1 subjek Control Principles tapi lepas je jawab dah rasa macam lepas jawab final exam la pulak..padahal baru je test 1..budak2 ni study mengalahkan nk jawab final exam...maklum la mereka2 smua ni cekang lau korang nk tau..aku jelah yg xbrape nk cekang..bila la nk jadi hebat macam dak2 kelas aku nih...aduyai...xpe2...aku xkesah aku xpandai sbb aku masih ade kawan2 yg pandai...kan..kan...
"agi idop agi ngelabang"...pape jelah..sape soh amik engineering...nasib baik la ade kawan2 yg satu kpala kat sini..leh jugak aku tumpang bermanje...(uwekkkk)....


2,3,4,5,6 hari lagi kaum cina kat m'sia kita nih nk sambot raya plk...tadi masa kat dalam  kelas,aku dapat sbijik buah limau dari JEE KENG CHAI..terima kasih diatas pemberian itu..taun lepas pon dia bg jugak...tapi aku xmakan...aku simpan...stahun dok atas meja bilik aku..kecut buah limau 2..taun ni dapat lagi...mungkin kali ni lebih dari stahun kot aku simpan..haha..
Maaf JEE KENG,bukan xnak makan..tapi nk kasi bau limau lam bilik ni...wangi sikit..nak bli pepium ambipure,mahal sangat..so,buah limau pon jadilah.. ahaha..
Harini CHING MAO HUI budak rumah aku merangkap satu2nya budak LELAKI CINA MACHO lam kelas aku dah balik kampong tadi..Abis je present slideshow tajuk RUBY LASER tadi,terus dia balik sEtiAwaN..maklum la...exited nk raya...katanya baju raya xbli lagi..so,nk balik awal sbb nk g cari baju raya la 2..semoga slamat sampai ke destinasi dan selamat balik ke sini dengan selamat-selamatnya...ahaha..harap2 dapat buah limau yg "tian tian" dari beliau..X lupa jugak pada KOK SOO YEE,saya harap taun baru kali nih memberi seribu makna pada kalian semua...enjoy tu enjoy la jugak yerk...ampau ngan limau jangan dilupakan...
Pada kawan2 lain yg bakal menyambut tahun baru cina xlama lagi,aku nk ucapkan HEPI NEW YEAR...
May god bless u olls...Raya cina taun depan aku wish lagi...enjoy.....

13 comments:

SHAZA said...

Elehhh.... dpt sebijik pn dh kecoh, org dpt 4 biji (bnyk ke tu??hahaha...) ilek jeerr.....

kghie said...

CIKSHAZA:
mane ade kecoh2...2 tanda penghargaan kot...nak arap kat cik bg pon,taun ni mintak,3kali raya cina pon blm tentu dapat...

SHAZA said...

dh sy xsmbt,cm mn sy nk bg.haishhhh....

kghie said...

ai,dalam blog 2 kate dapat limau...
mintak limau sbijik macam nk mintak ferrari 3bijik...kedekut tol...

niesz said...

hehe..kwn niesz xde cina..so, niesz nk wish kat kwn2 awk jgk la..hehe..

updated entry: free2 kena maki ngan jpj

KUREKURE COMEL said...

mina xdpt pun lg....cedih...terpakse beli...huhuhu

kghie said...

niesz:ahaha...ok niesz,akan disampaikan...2 la kita ni kan 1 malaysia...kene prihatin..hehe

kghie said...

kurekure comel: mina xdapat?saya pon dapat sbijik je ni...baik bli,dpat skotak..kan...kan...hehe

i am S!L4H.. said...

owhh ad test gak n kuiz ke mggu ni?same2..dh rse cm pning2 lalat dh..nape erk rse cm bru lpas exam??pdhal baru test............1 plak tu..hahha

gud luckk~~

cik animob said...

wow...aku dpt sekotak..

biskut said...

gong xi pa chai wooo...

bunyik mercun sikit kat sini....

blog-tips-kurus said...

tak berkulat ke peram setahun tu?!

mie said...

gue mau limau juga..
ehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...