fOLLOw rapat kot..

Monday, January 10, 2011

Hey Ho! Let's Go!

Assalamualaikum wbt...

Aku sebenarnya bosan dah xtau nak wat...so,conteng2 kat blog ni lah..korang xpayah baca pon xpe sbb xde motif pon entry nih...aku saje2 nak ucapkan selamat petang kat korang..hehe...
sbenanya skg ni baru pukol 12.30PM...kot2 aku TERpost kol 5.00PM ker,mane tau..xkan nk tulis GoOd Afternoon plk kan...
Mesti ade yg mengeloh sbb entry camni pon nak tulis..kan..kan..kan...
Bia laaaaaa..Ni lah yg dinamakan xde keje cari keje ye kawan2..ahahahaha....

Moral of the story: Jangan sia-siakan internet yang ader...
selamat-selamat
 Tak lupe jugak aku nk ucapkan TQ byk2 kat korang sbb sudi menjadi follower aku..Jasamu dikenang..Xsangka plk dlm masa xsampai 2 bulan aku dalam dunia blog nih,dah lebih pada ape yg aku jangkakan...target aku 10 follower je stahun..kalau lebih sikit2 2 kira ok lah..kene buat kenduri nih..hahaha...
Hurm...Xpelah,sebagai tanda terima kasih aku pada korang,aku nk ajak korang makan nasi kat umah masing2 petang nih..makan la berape pinggan korang nak makan..ahahaha...weh,jgn pulak ader yg remove balik.. ko jgn bai...hukhuk..
Yg dah jadi follower aku 2,aku dah follow balik...korang xyah isau...U jump I jump...
Kot2 malam ni kpla x betoi lagi,aku wat entry wish selamat malam plk..hahaha...
k dah...aku xbosan dah... BERTUKAR!!!!!

**SELAMAT MENJALANI KEHIDUPAN SEBAGAI SEORANG MANUSIA**

-SALAM-

4 comments:

azureEn said...

selamat petang..!! naseb sempat wish. kalau tak kene wish selamat malam macam nak tidow plak =P

PUTERA2PUTERI said...

ko ni la...akak ingatkan nk makan nasi minyak ko punya dah last week ni...wat suspen je la..

kghie said...

azureEn: selamat malam..hehehe...
betol 2...sbb 2 la wish awal2...

kghie said...

Putera2puteri: org ajak mai makan kat kola xnak...mai lah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...