fOLLOw rapat kot..

Saturday, January 29, 2011

Ko Tunggulah wahai PENENG

Assalamualaikum wbt....

Harini seharian aku dok atas kete..huh....bukan duduk saje2 yerk..kete 2 begerak kesana kemari yer kawan2...start dari seawal jam 8pagi sampai kol 11.30 malam...sakit blakang aku..bukan drive,tapi aku tdo kat balakang...terima kasih pada SYED kerana menjadi driver untuk bos arini..ahahaha....xlupa jugak kepada rakan seperjuangan iaitu AIZAT a.k.a SHARK sebab sudi mengikuti progrem yang julong2 kalinya bukan smata-mata untuk berjoli...haha..


Sekalong penghargaan dan jutaan Terima kasih pada tuan kereta sbb sudi pinjamkan kete...gambar diatas tiada kaitan ngn cerita ni yerk...cuma nk bgtau kete 2 milik kepada si pemberi pinjam..gamba nih aku curik kat google..
Gila kalau nk tipu pon agak2 lah...ayat macam keling...belit2...kat situ pon korang leh nampak kan yang aku xpandai nak menipu...(aku baik).
Dah2...mengarut plk...sebenarnya arini aku menghabiskan sisa2 jam,minit,saat aku kat PULAU PINANG...
bukan nk g enjoy ataupon g shopping yerk..lgpon xde ape kat peneng 2..sumpah aku xlepak mane2 pon...ahaha...bukan ape,sbb masa xcukup..lau x,nak je aku lepak2 situh..best kot..ahaha..
Hurmm...Industrial Training punyer pasal,terpaksalah korbankan masa dan mata..bukan ape..arini aku xtdo lagi kot..nasib baik ade driver cekap..aku tdo je kat blakang..sakit pinggang2...Pusing punyer pusing,akhirnya jumpalah tiga company nih...


TT VISION Technologies Sdn. Bhd

Plot 106, Jalan Hilir,
Sungai Keluang 5,
Bayan Lepas FIZ 4,
11900 Penang, Malaysia

Philips Lumiled Malaysia
Lebuh Kampung Jawa
Bayan Lepas FIZ,
Phase 3 11900 Penang
Malaysia.

Agilent Technologies 
Phase 3 , FIZ Bayan Lepas,
11900 Bayan Lepas
Peneng Malaysia.

Huhu...dah settle bab2 prektikal nih...cuma tunggu jawapan jerk...Xleh satu kompeni,dapat tiga3 kompeni pon aku dah syukur dah...huhuu...Aku ngantok..nk sambong tdo..esok nak g kursus KPO3 kat KERACUP..
Peneng gak...aduyai...xpe2,aku suka...
Goodnite Readers....

   

7 comments:

makalalag ismail@polixion said...

oit...sejak bila ko pnya profile ada advertisment pop up ni?adoi...

Suriati Suhaimi said...

ooo...p hntr resume xgtau sue..
smpai hati...sob3...

-yana mz- said...

selamat bercuti juge..=)

Lynn Rahman said...

gudluck! :)

KUREKURE COMEL said...

owh...praktikal.....semoga berjaya...hehehe

Da Della Rissa said...

selamat berpraktikal and gudluck! :)

ManJe said...

Good Luck yer,,, Caiyok2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...