fOLLOw rapat kot..

Sunday, January 9, 2011

"Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru"


Assalamualaikum wbt...

Tenet ngah laju cam arini xleh nk tengok g2 jerk...kene wat something nih...huhu....Semalam,skali lagi aku telah diTAG oleh NAZRUL dalam usaha murni Ahsfantasy24.com yang ingin menjejaki blogger baru..
khususnya bagi mereka yang mempunyai bilangan follower kurang daripada 300. Hah elok sangat la 2 sbb aku pon masih baru lagi dalam dunia blogger nih.. Orang cakap,budak hingusan..hoho...tapi xpe,aku terima...
Lagipon kita nih xleh nk malu dalam membuat sesuatu yg baik kan...huhu...


kata cik Ahsfantasi24.com camnih "Sebagai penutup 2010 ni, saya berhasrat nak himpunkan blogger yang mempunyai follower yang kurang daripada 300 orang follower"...Bagus2...aku sokong 350%...hehe..
Nak join benda nih kene ikot syarat dia yerk....

Tengok2:
(ni aku copy n paste jer)


1. Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang;

2. Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini;

3. Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen;

4. Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi;

5. Tag 3 orang rakan seperjuangan anda;

6. Meminati dunia blogger dan tidak sombong.


 Meh aku nak tag 3 orang member yg seangkatan ngan aku tok join geng blogger baru nih...

Selamat berbelog lah kalian semua yerk...


-SALAM-
 

7 comments:

mim aluyah kuih lapis said...

awk..
kite xreti la nak masukkan link2 tu kat dlm entry..huhu..
dh try dh klik "insert link" tu..tp bila dh masukkan kat situ, then preview, xde ape pun link yg kuar kat ctu..huhu..

k-ghie said...

kalau preview memang xleh nk klik...dia kene after kita post baru boleh klik...try2...jgn giveup..ahaha

ROSNAJIHAH said...

tenkiu yer abg long..must join this link

cik animob said...

ok..i join..tq tag aku..tapi aku jawab kat blog personal la..blog yg ko tag tu blog business..ekekekek

k-ghie said...

dah abis tarikh kot..ahahaha..

cik animob said...

yaka..xleh join ka

k-ghie said...

join ja...tarak hal...sila2...
mane tau dapat lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...