fOLLOw rapat kot..

Saturday, April 9, 2011

BELOGKU YANG BERSAWANG

Assalamualaikum wbt...
 Lama tol aku xtengok blog nih...kesian xde orang nk update...sibok sangat sampai lupe aku ade blog..ngeh3...
kepada mereka yang baru or dah lama follow aku tapi aku x follow back,aku mintak maaf...xsempat nk BW kat sini sebab aku asyik tidor je skg ni..maklumlaa exam dah dekat pastu pulak stadi wik pon dah mula,so aku pon stat la buat2 sibok tdo sepanjang masa....best stido la katakan...pape pon nanti aku ade masa aku follow balik...bukan BlogWalking dah tapi BlogDriving..laju skit...
Bukan xdak idea nak menulis,tapi aku simpan dulu sementara waktu...abiskan dulu ape yg aku patot buat baru boleh nk mengarot kat blog nih..lagi byk merapu,lagi meriah...
papepon. oll da best untuk blogger2 sekelian xkira la ape bidang yg korang buat skg nih...
Jgn asyik dok main mende ni jer...buat la mende lain jugak yer...kasi pelohkan badan....patu ingat,jangan jadi anak derhaka..jgn pentingkan diri sendiri n jgn pandai nak nasihat orang...
pesanan ikhlas dari aku walaupon xdak kaitan ngan BlogDriving itu,...

2 comments:

umialya said...

oghe kito, dok pasir putih upanya..

Belajar rajin2 ye, tido2 gak, biarlah semuanya seiring. hu3

kghie said...

oghe demo la ni..hahaha...
insya-allah...terima kasih diatas nasihat yg diberikan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...